Σάββατο 13 Οκτωβρίου 2012

RECONNECTIVE HEALING

Reconnection & Reconnective Healing





Το Reconnection και το Reconnective Healing ξεκίνησαν λίγα χρόνια πριν στην Αμερική, από τον Dr. Eric Perl.


Ο Dr. Eric Perl ύστερα από τη 12ετή καριέρα του ως οστεοπαθητικός, άρχισε να ανακαλύπτει το δώρο που του είχε δοθεί από το σύμπαν. Τα πρώτα δείγματα ήταν όταν οι ασθενείς του ξεκίνησαν να αισθάνονται το άγγιγμά του από απόσταση. Να βιώνουν πρωτόγνωρες πνευματικές εμπειρίες, κατά τη διάρκεια των συνεδριών μαζί του και η υγεία τους να βελτιώνεται ακόμα και από σοβαρά και χρόνια προβλήματα, χωρίς να εξασκεί κάτι από όσα μέχρι τότε γνώριζε ως οστεοπαθητικός.Ο Dr. Eric Perl, έγινε ο ίδιος αντικείμενο έρευνας για πολλά επιστημονικά κέντρα και πανεπιστήμια της Αμερικής, και οι θεραπείες του έχουν αποδειχτεί και επιστημονικά.


Το Reconnective Healing ( Επανασυνδετική Θεραπεία ) είναι μία μορφή ενεργειακής θεραπείας, η οποία δονείται σε υψηλότερες συχνότητες ενέργειας από αυτές που γνωρίζαμε μέχρι σήμερα. Μας επανασυνδέει με την πληρότητα του σύμπαντος, δηλαδή με αυτό που πραγματικά είμαστε.
Το Reconnective Healing είναι επιστροφή στη φυσική μας ισορροπία.
Ενισχύει και επιταχύνει το σύστημα αυτοίασης του οργανισμού. Έχει τη δυνατότητα και επιδρά σε ζητήματα που αφορούν:
το φυσικό μας σώμα, το πνευματικό επίπεδο, καθώς και στα ψυχολογικά και συναισθηματικά θέματα που επηρεάζουν την υγεία μας.


Ενδεικτικά, μπορεί να βοηθήσει σε αλλεργίες, σε πόνους των μυών και των αρθρώσεων, σε πονοκεφάλους, σε πόνους στη μέση, σε γυναικολογικά προβλήματα (προ-εμμηνορρυσιακό σύνδρομο, εμμηνόπαυση), σε γαστρεντερικά προβλήματα ( δυσπεψία, καούρες, δυσκοιλιότητα, διάρροια, φούσκωμα), σε προβλήματα κυκλοφορικού ( φλεβίτιδες, πρήξιμο ), κ.α.
Ανακουφίζει από το στρες, αντικαθιστώντας κάθε τι που μας βαραίνει με γαλήνη και χαρά.


Η συνεδρία Reconnective Healing διαρκεί περίπου 45’.
Καθ’ όλη τη διάρκεια βρισκόμαστε ξαπλωμένοι σε ένα κρεβάτι και ο θεραπευτής χρησιμοποιώντας τα χέρια του, αλλά χωρίς να μας αγγίζει, εργάζεται λίγο πάνω από το φυσικό μας σώμα και επαναφέρει την ισορροπία στο ενεργειακό μας πεδίο.


Το Reconnection (Επανασύνδεση) είναι ενεργειακή θεραπευτική εξισορρόπηση.
Σκοπός του Reconnection είναι η ολική θεραπεία και εξέλιξή μας σε όλα τα επίπεδα. Επανασυνδέει όλα τα ενεργειακά κανάλια που μας συντονίζουν με όλο το σύμπαν. Η εναρμόνιση του σώματος, του νου και του πνεύματος, μας επιτρέπει την πρόσβαση σε υψηλότερα επίπεδα ενεργειακών συχνοτήτων και συνειδητότητας.


Η εμπειρία με το Reconnection είναι μοναδική για τον καθένα.
Είναι κάτι που κάνουμε μία φορά στη ζωή μας και ολοκληρώνεται με δύο συνεδρίες των 45’, η κάθε μία.
Η διαδικασία είναι ίδια όπως και στο Reconnective Healing.
Καθ’ όλη τη διάρκεια βρισκόμαστε ξαπλωμένοι σε ένα κρεβάτι και ο θεραπευτής χρησιμοποιώντας τα χέρια του, αλλά χωρίς να μας αγγίζει, εργάζεται λίγο πάνω από το φυσικό μας σώμα και επαναφέρει την ισορροπία στο ενεργειακό μας πεδίο.


Ο ίδιος, ο Eric Perl συνιστά να κάνει κανείς μία έως τρεις συνεδρίες Reconnective Healing πριν από το Reconnection, για να έχει συντονιστεί με τις ενεργειακές συχνότητες του Reconnection.


Η διαφορά του Reconnective Healing με το Reconnection βρίσκεται στην πρόθεση με την οποία λειτουργεί το καθένα. Το Reconnective Healing έχει ως στόχο την θεραπεία μας, είτε σε φυσικό, είτε σε διανοητικό, είτε σε πνευματικό, είτε σε συναισθηματικό, ή σε οποιοδήποτε άλλο επίπεδο. ΤοReconnection έρχεται να ολοκληρώσει και να μεγιστοποιήσει τα αποτελέσματα του πρώτου, αφού στόχος του είναι η ολική μας θεραπεία και η τέλεια επανασύνδεσή μας με το σύμπαν.


Το Reconnection ή το Reconnective Healing δεν έχει στόχο του να καταργήσει ή να αντικαταστήσει τη συμβατική ιατρική. Είναι μία ενεργειακή ολιστική, απόλυτα φυσική και ασφαλής μέθοδος θεραπείας. Μπορεί να συνδυαστεί και να ασκηθεί παράλληλα με την κλασική ιατρική, για τα καλύτερα αποτελέσματα κάθε θεραπείας.




Πηγή: www.satya.gr

Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλώ επικοινωνήστε με την δημιουργό Έλενα Τσώκου στο e-mail: eltsokou@gmail.com ή στο facebook με όνομα Elena Polymorfiki

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου