Τετάρτη 10 Οκτωβρίου 2012

ΧΑΟΥΛΙΤΗΣ ΛΙΘΟΣ

ΧΑΟΥΛΙΤΗΣ ΛΙΘΟΣ


Ο χαουλίτης είναι μια εξαιρετικά χαλαρωτική πέτρα. Τοποθετημένος κάτω από το μαξιλάρι είναι ένα φανταστικό αντίδοτο για την αϋπνία, κυρίως όταν αυτή οφείλεται σε έναν υπερδραστήριο νου. Μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί ως ελιξήριο, το οποίο θα πιείτε αργά-αργά μια ώρα πριν πέσετε για ύπνο.
Ο χαουλίτης συνδέει με τις πνευματικές διαστάσεις, ανοίγοντας την εναρμόνιση και προετοιμάζοντας το νου να δεχθεί σοφία και διαισθητική γνώση. Βοηθά στα εξωσωματικά ταξίδια και στην πρόσβαση σε προηγούμενες ζωές. Αν εστιάσετε το βλέμμα σας σ'ενα κομμάτι χαουλίτη, αυτό μπορεί να σας μεταφέρει σε άλλον χρόνο ή άλλη διάσταση και να κάνετε ένα ταξίδι. Τοποθετημένος πάνω στο τρίτο μάτι, ανοίγει μνήμες από άλλες ζωές, συμπεριλαμβανομένων και αυτών από το διάστημα "μεταξύ δύο ζωών" (between-life) και των πνευματικών διαστάσεων. 
Ο χαουλίτης εκφράζει τις φιλοδοξίες, τόσο πνευματικές όσο και υλικές, και μας βοηθά να τις πραγματοποιήσουμε.
Σε ψυχολγικό επίπεδο, ο χαουλίτης μας διδάσκει υπομονή και μας βοηθά να εξαλείψουμε την οργή και τον ανεξέλεγκτο θυμό. Ένα κομμάτι χαουλίτη στην τσέπη σας απορροφά το δικό σας θυμό και οποιονδήποτε θυμό έχει στόχο εσάς. Βοηθά, επίσης, να ξεπεράσετε μια επικριτική στάση απέναντι στους άλλους και την εγωπάθεια, ενδυναμώνοντας τα θετικά χαρακτηριστικά της προσωπικότητάς σας.
Ο χαουλίτης ηρεμεί το νου και είναι εξαιρετικός για τον ύπνο ή το διαλογισμό. Επιτρέπει την ηρεμία και την παρουσία επικοινωνίας.
Ο χαουλίτης μπορεί να ηθρεμήσει τα ταραχώδη συναισθήματα, κυρίως αυτά που έχουν τις ρίζες τους σε προηγούμενες ζωές. Απελευθερώνει τα δεσμά που δένουν παλιά συναισθήματα σε πυροδότες στην παρούσα ζωή.

ΘΕΡΑΠΕΙΑ: Ανακουφίζει την αϋπνία. Ισορροπεί τα επίπεδα ασβεστίου στο σώμα και βοηθά τα δόντια, τα οστά και τους μαλακούς ιστούς.

ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ: Τοποθετήστε τον κατάλληλα ή κρατήστε τον κατά τον διαλογισμό ή για να μειώσετε το θυμό. Η δημιουργία ενός ενεργειακού φράκτη (gridding) γύρω από το κρεβάτι βοηθά την αϋπνία. Βάλτε τον στην τσέπη σας για να απορροφήσει την αρνητικότητα.

Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλώ επικοινωνήστε με την δημιουργό Έλενα Τσώκου στο e-mail: eltsokou@gmail.com ή στο facebook με όνομα Elena Polymorfiki

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου