Πέμπτη 16 Οκτωβρίου 2014

Ανοιχτή Παρουσίαση με θέμα: Πως μπορούμε να επιδράσουμε θετικά και θεραπευτικά στην καθημερινότητα μας με την χρήση Οργονιτών και Ενεργειακών Spray

Ταξιδεύοντας προς το Φως….

Κυριακή 19 Οκτώβρη 2014, 5o Therapy Planet Festival, Ξενοδοχείο Caravel,

5ο Therapy Planet Festival

Ανοιχτή Παρουσίαση με θέμα: Πως μπορούμε να επιδράσουμε θετικά και θεραπευτικά στην καθημερινότητα μας με την χρήση Οργονιτών και Ενεργειακών Spray

Εισηγήτρια: Έλενα Τσώκου

Είσοδος Ελεύθερη – Δεν απαιτείται εγγραφή ή δήλωση συμμετοχής.

Η παρουσίαση αυτή διοργανώνεται στα πλαίσια του 5ου Festival Therapy Planet
Κυριακή 19 Οκτωβρίου 2014, ώρα 11:30-12:10 μμ,
στο Ξενοδοχείο Caravel στην Αθήνα.

 
1 Οι Οργονίτες/Αιθερικοί Μετατροπείς είναι χειροποίητες δημιουργίες που σκοπό έχουν την μετουσίωση οποιονδήποτε αρνητικών ενεργειών που προέρχονται είτε από τις σκέψεις και τα συναισθήματά μας είτε από το περιβάλλον μας, σε ισορροπημένη, θετική ενέργεια συνεχώς.

Τα αποτελέσματα είναι η ευχάριστη, ισορροπημένη διάθεση, η αυτοΐαση, η θωράκιση της αύρας μας, η εξισορρόπηση των βλαβερών ηλεκτρομαγνητικών ακτινοβολιών από τις κεραίες κινητής τηλεφωνίας και τις οικιακές συσκευές (computer, τηλεόραση, ασύρματες συσκευές), κλπ.

Η χρήση τους μπορεί να είναι:

  • Προσωπική (φορώντας τους)
  • Οικιακή – Εργασιακή (τοποθετώντας τους στον χώρο)
  • Θεραπευτική (Πόνοι, Αύρα, Αϋπνίες)
  • Προληπτική (αυτοκίνητο, νερό, τρόφιμα)
  • Κατά των αέριων ψεκασμών

 

Στην παρουσίαση θα γίνει εισήγηση της θεωρίας των οργονιτών και των θεραπευτικών τους ωφελειών όπως και ολιγόλεπτη επίδειξη ενεργειακού θεραπευτικού μασάζ με οργονίτες.

 

Ενεργειακά Spray Άρωμα Ψυχής

 

Ενεργειακά Spray Άρωμα Ψυχής... δια χειρός Έλενας Τσώκου

Τα Ενεργειακά Spray δημιουργούνται με στοχευμένη ενέργεια για:

  • καθαρισμό του αιθερικού-αστρικού-νοητικού φορέα μας,
  • μετουσίωση,
  • θεραπεία,
  • απελευθέρωση,
  • προστασία

και το κάθε ένα ενεργοποιείται αναλόγως το σκοπό για τον οποίο έχει δημιουργηθεί.

Τα ενεργειακά spray περιέχουν μυρωδιές, αρώματα, όπως και χρώματα που όπως είναι γνωστό ότι «μιλάνε» στην ψυχή μας. Έτσι, αναλόγως τι θέλουμε να προσελκύσουμε στην παρούσα φάση της ζωής μας, διαλέγουμε αυτό που μας ταιριάζει και ψεκάζουμε την αύρα ή/και τον χώρο μας δημιουργώντας τις συνθήκες που θέλουμε για εμάς και τους παρευρισκόμενους (π.χ. ηρεμία, χαλάρωση, πνευματικότητα, αναζωογόνηση, αφθονία κλπ).

 

Στην ομιλία θα γνωρίσουμε τα χρώματα και τα βασικά αρωματικά, τις ιδιότητές τους, τον ρόλο που παίζουν στα λεπτοφυή μας σώματα και πως επιδρούν όχι μόνο στην καθημερινότητά μας αλλά στη διάθεση και στον ψυχισμό μας.




 

Έλενα ΤσώκουΗ Έλενα Τσώκου είναι Ολιστική & Ενεργειακή Θεραπεύτρια, Πιστοποιημένη Σύμβουλος της μεθόδου THETA HEALING, Πιστοποιημένη Σύμβουλος της ΘΕΡΑΠΕΙΑΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗΣ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΣΗΣ (S.R.T.) & Master Teacher του συστήματος USUI REIKI.

Επίσης έχει μυηθεί στα θεραπευτικά συστήματα KARMA & AΓΓΕΛΙΚΟ REIKI, ΡΟΗΖΩΝ, ΕΝΟΠΟΙΗΣΗ ΨΥΧΗΣ και έχει εκπαιδευτεί στην ΚΒΑΝΤΙΚΗ ΘΕΡΑΠΕΙΑ.

Αναζητώντας την αλήθεια και την αυτογνωσία, μελέτησε Αριθμολογία, Γεωμαντεία (Feng Shui), Ανθοϊάματα Bach, παρακολούθησε σεμινάρια Αυτογνωσίας, Συναισθηματικής Νοημοσύνης, Εσωτερικού Παιδιού, Προσωπικής Ποιότητας Ζωής, Τεχνικές Βελτίωσης Λεκτικής & μη Λεκτικής Επικοινωνίας, Mandala, παρασκευής Φυσικών Καλλυντικών, Shiatsu, Ανατολικού Παραδοσιακού Μασάζ με Αιθέρια 'Ελαια, Προσωπικής Ανάπτυξης & Επίτευξης Στόχων και της Μεθόδου Silva Mind Control όπως επίσης συμμετείχε σε ομάδες Χοροθεραπείας, Ιόχρου Φλόγας & Διαλογισμού Raja Yoga.

Παρέχει θεραπευτικές συνεδρίες, συμβουλευτικής ψυχολογίας, ενεργειακών θεραπευτικών μαλάξεων σώματος με αιθέρια έλαια και οργονίτες, διδάσκει και δίνει μυήσεις Ρέικι, καθοδηγεί ομάδες διαλογισμού & αυτογνωσίας.

Δημιουργεί τους "Οργονίτες δια χειρός Έλενας Τσώκου" κατά παραγγελία, οι οποίοι είναι εξειδικευμένοι κατά περίπτωση και διοργανώνει Σεμινάρια Γνωριμίας & Δημιουργίας Οργονιτών στην Ελλάδα και στην Κύπρο. Επίσης, παρασκευάζει τα "Ενεργειακά Spray Άρωμα Ψυχής… δια χειρός Έλενας Τσώκου" τα οποία διαθέτει ευρέως.

Γνωρίζοντας ότι ο σκοπός της ζωής της είναι η Θεραπεία ενώνοντας μεθόδους, τεχνικές, συστήματα και εργαλεία (όπως οι οργονίτες, οι κρύσταλλοι και τα ενεργειακά σπρέυ), εργάζοται έχοντας όραμα έναν ενωμένο φωτεινό κόσμο σε όλα τα επίπεδα και τις διαστάσεις όπου η συλλογικότητα, η ενότητα, η αρμονία, η γαλήνη, η συγχώρεση, η ευγνωμοσύνη και η αγάπη θα είναι έννοιες που θα βιώνονται από όλους μας!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου